Köpvillkor och integritetspolicy

Här finns info samlat kring ditt köp. Om du har någon fråga eller fundering som inte besvaras här nedan är du välkommen att höra av dig till: bestalla@seriostforlag.se

Alla priser som anges på hemsidan är inklusive moms.

Leveransmetoder: Alla ordrar skickas som varubrev, leverans inom 4 arbetsdagar.

Fraktavgift: Vid köp av en bok 30 kronor, vid köp av två böcker 50 kronor och vid köp av tre böcker eller fler 70 kronor.

Betalningsmetoder: Via Swish eller bankgiro, mot faktura 30 dagar.

Öppet köp: Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan särskild anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varan (byte och retur gäller bara vid oanvänd produkt och du får själv stå för fraktkostnaden).

Reklamation: Om det visar sig att det är något fel på det du beställt, skicka gärna ett mail så snart som möjligt till bestalla@seriostforlag.se

Integritetspolicy: När du lägger en beställning så behöver du uppge vissa personuppgifter (namn och leveransadress). I samband med din beställning godkänner du att uppgifterna lagras och används för att Seriöst Förlag ska kunna fullfölja avtalet gentemot dig. Seriöst Förlag ansvar för behandlingen av dina personuppgifter som du lämnar och dessa behandlas för att kunna administrera ditt köp. Seriöst Förlag lämnar inte ut några personuppgifter till en tredje part. De uppgifter du lämnar lagras i 7 år i enlighet med bokföringslagen.