Skrivarkurser med Elin

Om du har frågor eller funderingar kring kurserna, hör gärna av dig till: elin@seriostforlag.se

 

SKRIVARHELG (Kalmar)

Under en kurshelg, lördag och söndag, ger vi skrivandet strålkastarljus. Vi fokuserar på olika delar i det skönlitterära skrivandet, detta med praktiska genomgångar, diskussioner och textexempel. Vi strävar efter att hitta nya ingångar och växa i skrivandet med hjälp av skrivövningar, genom att dela med oss av skrivandet till varandra i gruppen och arbeta med textrespons.

Kursen är 25 april och 26 april kl 10:00-15:30 (med lunchpaus) på Västerlånggatan 21 i Kalmar. Anmälan görs här.

 

SKRIV DITT LIV – FORTSÄTTNING (Göteborg)

En fortsättningskurs på tre tillfällen för dig som kommit igång med din självbiografiska berättelse och vill komma vidare. Vi tar oss an det självbiografiska skrivandet i samtal, skrivövningar och genom att ta del av varandras texter.

Kursen är på tre tillfällen, start onsdag 29 april 15:00-17:15 på Karl Gustavsgatan 15 i Göteborg. Anmälan görs här.

 

RESPONS PÅ DITT SKRIVANDE (Göteborg)

En kurs för dig som vill utveckla ditt skrivande (lyrik eller prosa) genom att bli läst av andra. Vid varje kurstillfälle tar du med en text du vill få respons på, i mindre grupper arbetar vi sedan vidare i ett fördjupat textsamtal. Vid första kurstillfället går vi igenom ramarna för textsamtalet och dess riktlinjer. Vid varje kurstillfälle lyfter vi även funderingar kring vår skrivprocess och hur vi kan arbeta oss förbi skrivhinder.

Kursen är på tre tillfällen, start onsdag 29 april 18:45-21:00 på Karl Gustavsgatan 15 i Göteborg. Anmälan görs här.