Magiskt och tragiskt

MAGISKT OCH TRAGISKT

Magiskt och tragiskt / Elin Johansson (2010)

Magiskt och tragiskt är en samling kärleksbombade texter, då tanken på kärlek är att den finns överallt i obegränsade former. Ibland maxad till sin yttersta spets och ibland som om någon skriker desperat efter dess frånvaro.

Magiskt och tragiskt är inspirerad av musiken i mina hörlurar. Det är på ett vis en liten del av mitt hjärta, men kanske mest en produkt av otaliga timmars musiklyssnande på repeat. En akustisk version då alla instrument runt omkring inte stör. Som en kärleks-cover i bokform.

Helt ärligt så är detta egentligen en version av någonting som redan finns. Min version av något som jag omsorgsfullt stal. Något jag typ upplevde, såg eller hörde och som jag så ambitiöst och pretentiöst ville sätta ord på så att någon annan än just de som älskar skulle förstå. Jag ville skriva min version av sanningen och kärleken. Resultatet blev Magiskt och tragiskt: en samling kärleksbrev som ingen vågade skicka.

170 sidor / Pocket / ISBN: 9789197763226 / Utgiven 2010

MER OM BOKEN:

Lyssna till ”Magiskt och tragiskt”-booktrack på Spotify

Läs mer om Elin Johansson