Hurra på Paraplydagen!

Idag fyller Paraplyet 1 år. Hurra! Tänk att det är ett år sedan som det såg ut så här på Göteborgs Litteraturhus:

IMG_4892

Än fler bilder finns i blogginlägget —> Vilken releasefest det blev!

Det var en fantastisk releasefest, jag är så glad att jag tog beslutet att ställa till med fest och att jag tog mig och boken på allvar och bestämde att det var värt att firas. Den kvällen hände det liksom någonting med mig, jag kom ut. Jag trodde att jag gjorde det i och med Hur man än vänder är rumpan bak, att det var då jag kom ut ur författargarderoben. Men jag gläntade liksom bara på dörren så jag kunde titta ut i världen, men jag satt fortfarande kvar och gömde mig.

Och det är faktiskt inte så lätt alla gånger att stå upp för sig själv och visa sig själv på det viset som ett skrivande och bokutgivning kräver. Men jag blir bättre och bättre. Och jag kände så starkt på relesefesten att det är ju det här som är min grej, det är detta jag ska hålla på med ju. Det är detta jag brinner för. Inget mer gömmande nu. Framöver blir det fest varje gång det finns något att fira.

Och detta 1-årsjubileum firas med ett specialerbjudande på Paraplyet:

PARAPLYET_JL_COVER_LOW_RES

Just nu 50 kr styck! (+ ev. frakt)

Skicka ett mail till bestalla@seriostforlag.se och ange önskat antal och adressen det ska levereras till. Erbjudandet gäller t.o.m 27 mars.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *