Det finns så mycket att fira!

Det är en besynnerligt bra fredag idag känns det som. Har en bra feeling i kroppen. På väg till kontoret nynnade jag på Ted Gärdestads Oh, vilken härlig dá. Jag filmade till och med detta och utlyste en tävling på Instagram att om någon visste svaret på vilken sång jag nynnade på, då belönades vinnaren med ett exemplar av Paraplyet i brevlådan.

Idag är också min sista dag på kontoret, typ. Min sista heldag i alla fall innan jag packar ihop mina saker. Jag har suttit här i mer än ett år nu och har trivts så himla bra. Det känns lite sorgligt faktiskt att lämna, jag kommer sakna mina fina kontorskompisar väldigt mycket. Det är så värdefullt att alltid ha någon att fråga om råd om precis allting. Men ja, nu tar livet nya former.

På måndag ska jag börja jobba på en skola här i Göteborg på heltid som lärarvikarie. Ska bli väldigt spännande. Och så himla roligt att få spendera mycket tid i klassrummet.

Sedan väntar en sommar med skrivande, skrivande, skrivande.

Jag sa ju det – att det finns mycket att fira!

Och dessutom skickade jag igår iväg Gustavs bok till tryckeriet. Så spännande! Nu väntar nervösa veckor innan vi har boken i våra händer och kan fira på riktigt.

Redan nu tänkte jag tjuvfira lite, nu ska jag fixa tårta till mina kontorskompisar!

PS! På min fotografkompis Josefine Lauls blogg idag finns jag med. Kika här! Vi träffades nämligen i veckan. Josefine bor så långt bort från mig så när hon väl kommer till Götet för att hälsa på så får man vara snabb med att knipa henne. Himla mysig kväll. Vi pratade allmänt om livet och om frilanslivet. Strax innan vi skildes åt tog jag upp min telefon för att se vad klockan var och utbrast: ”Är den sååå mycket”. Då vet man att man har haft det trevligt, när tiden försvinner iväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *