Hej då stress, hej pysselkonferens!

2015-03-17-1

Jag fick bryta kontorsvardagen igår igen och gav mig ut på äventyr. Jag kände ju liksom på mig redan för länge sedan att det kunde bli stressigt den här veckan, det blir alltid det inför ett boksläpp. Och nu när jag dessutom bestämt mig för en stor releasefest (större än jag brukar) anade jag att stressen skulle smyga sig på. Men jag ville verkligen göra allt för att stressen inte skulle ta överhand. Att stressa ser jag nämligen ingen vits med. Jag mår bara sämre då, jobbar inte lika fort och tar dåliga beslut. Därför bokade jag in en halvdag på Art Garden Spa. För att kurera stressen.

Obs! Jag har inte tagit bilden och kör samtidigt. Föraren är en av mina bästa vänner Sandra som också är min pysselpartner-in-pysselcrime. Det är Sandra som gjort omslaget till Magiskt och tragiskt och Får man använda sin fantasi? Hon har gjort visitkorten och en hel del fix nu inför releasefesten. En av mina hjältar.

2015-03-17-2

Så här fint var det när vi anlände till Art Garden Spa igår. Soligt, disigt och så himla mycket Göteborg så det var inte klokt. Alltså hamnen och kranarna! Jag älskar den här staden.

2015-03-17-3

En selfie efter min massage. Fler bilder än så har jag inte att bjuda på från själva spat. Vill man veta hur det ser ut därinne (svaret är: jättefint) får man kika hemsidan. Jag är nämligen en sådan där som följer skyltarna som är uppsatta. Jag lämnar min telefon i skåpet och njuter av nuet när jag är på spa.

2015-03-17-4

Efter att vi varit på spa och njutit av nuet åkte vi hem till mig och pysslade like crazy. För att orka det fyllde vi på med mellanmål: chokladmousse på avokado. Så himla gott! Receptet är från en av mina favvo-kokböcker: Mera vego av Lisa Bjärbo och Sara Ask.

2015-03-17-5

En liten vink till pysslet vi gjorde: pompoms i blått. Ser nästan ut som moln, eller hur. Tanken är att dessa ska piffa upp releasefesten på fredag. Tillsammans med lite annat pysselfix som står på agendan idag.

En reaktion på ”Hej då stress, hej pysselkonferens!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *