Bokreleasefest på fredag!

Fem dagar kvar till Paraplyets releasefest – woho! Jag är nu i full gång med sista planeringen och ägnar mig åt allt från pyssel till att skriva inköpslistor. Ser verkligen fram emot att få fira att boken äntligen är klar och göra det tillsammans med familj, vänner, kollegor och läsare.

Många har hört av sig och undrat lite om releasefesten. Här kommer därför de vanligaste frågorna tillsammans med några svar.

Vad gör man på en releasefest?

Man kan göra olika, men planen för Paraplyets releasefest är att mingla och träffa trevligt folk. Det bjuds på dryck och tilltugg. I högtalarna blir det regnig musik.

När ska man vara där?

Det är öppet hus mellan kl 17 och 20, man kommer när det passar och stannar så länge det passar. Klockan 18 kommer jag berätta lite mer om Paraplyet, hur jag fick idéen till boken och hur resan fram till slutprodukten har varit. Jag kommer berätta mer om min nästa roman och berätta andra spännande grejer som händer framöver på förlaget. Cliffhanger x 2.

Oh no! Jag har glömt att anmäla mig!

Lugn och fin. Skicka ett mail till: elin@seriostforlag.se och anmäl dig nu. Det går alldeles utmärkt.

Får jag ta med en kompis?

Det får du. Skicka gärna ett mail till mig och berätta att du kommer med +1.

Var är det någonstans nu igen?

I Litteraturhusets lokaler som ligger i Lagerhuset, nära Järntorget. Gå mot gaveln som ligger mot älven till. Skyltar kommer sitta uppe. Leta annars efter ett paraply som hänger på en ytterdörr. Då har du kommit rätt.

Karta

Kan man köpa boken på plats?

Det kan man. Paraplyet kostar 100 kr. Tidigare utgivna titlar på förlaget kommer också finnas att köpa, till festpris dessutom. Betalningssätt: kontant, Swish eller faktura.

Måste man ha regnjacka på sig?

Regnjacka är inget krav, inte heller sydväst är krav. Ta på dig någonting du känner dig fredagsfin i tycker jag. Själv kommer jag klä mig enligt bokens tema. Hur undrar du? Hemlis. Cliffhanger igen.

Mer info finns i inbjudan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *