Seriöst i KalmarPosten

Jag är rätt så dålig på att sprida Seriöst Förlags existens till omvärlden, för att inte säga att det typ aldrig sker. Underligt är vad det är. Så jag är egentligen i grovt behov av en marknadsföringsansvarig på förlaget som kan ta tag i mitt problem, alternativt någon psykolog som kan processa mig och få mig att göra det själv.

Men i brist på båda har jag mina nära och kära som sprider budskapet vidare. I veckan gjorde exempelvis min kusin Elle detta i KalmarPosten: Klicka här och läs ett reportage om henne då hon inte bara en, utan två gånger nämner Seriöst Förlag.

Det är svårt att förklara hur det känns, hur skönt det värmer, hur berörd man blir och tacksam. Att veta att Elle står där, förmodligen fullt koncentrerad på att få fram det hon själv vill säga i sina svar och så får hon en fråga, eller ja två frågor, där tanken på hennes kusin dyker upp och hon väljer att ge henne ett litet strålkastarljus som i hennes värld lyser klarare än 100 watt.

Det gjorde min dag. Verkligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *